Наслади се на нов свят от вкусове с Goodfood.bg

0
Това, което ни сплотява е любовта към храната
Това, което ни сплотява е любовта към храната

Това, което ни сплотява е любовта към храната

Всяка домакиня се е затруднявала с идеите за нова гозба. Идеята зад създаването на кулинарният блог goodfood.bg е именно такава. Ние целим да помогнем на всяка домакиня да постигне повече в кухнята. Обърнали сме специално внимание и на кулинарните ентусиасти и начинаещите готвачи, като ги запознаем с основни тънкости и техники, както и с различни видове традиционни ястия от всички краища на света.

Goodfood.bg не е обикновен сайт за рецепти. Ние не искаме да сложите продукти в съд и да ги сготвите. Искаме да вложите положителна енергия и емоция във всяка ваша рецепта. Именно затова тук няма да видите обикновени рецепти. Ще ви запознаваме с традиционни кухни, идеи за гозби или нестандартни експерименти. Фокусът ни е върху начинаещите в кухнята, но пренебрегнати няма. Тези от вас, които вече се справят добре ще открият материали, с които да надградят знанията си. Именно това е важно за нас – без значение от опитът и знанията ви, да откриете своето тук.

Екипът, стоящ зад goodfood.bg е с различен опит в кухнята и с множество разнообразни интереси. Това, което ни сплотява е любовта към храната. Ние превръщаме готвенето в удоволствие и именно това целим да предадем и на вас.

И за да не звучи всичко твърде позитивно, ще ви разкажем за още една наша мисия, която считаме за не по-малко важна. Макар и чревоугодници, трябва да се грижим и за здравето си. Тялото ни е наш храм и трябва да се стараем да го поддържаме. Точно затова, здравословните рецепти също намират място тук. Описваме подробно хранителната стойност на продуктите, което е вредно и кое полезно за вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари