Народното събрание: Стикерът върху колата на Катрин Йорданова е копие

0
"Мис Силикон" кара с превишена скорост автомобил, на който има стикер "Република България - Народно събрание"
"Мис Силикон" кара с превишена скорост автомобил, на който има стикер "Република България - Народно събрание" Снимка: parliament.bg

"Мис Силикон" кара с превишена скорост автомобил, на който има стикер "Република България - Народно събрание"

Народното събрание информира, че стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Това посочиха в своя позиция до медиите от Народното събрание относно твърдението, че на предното стъкло на автомобила, който е карала Мис Силикон, има стикер "Република България - Народно събрание", предаде Фокус.

"Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила. Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи", допълниха още от НС.

По-рано стана ясно, че Катрин Йорданова е дала положителна проба за кокаин. Тя е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Съдията
    К0врата у Сливенския, както и всички такива отрепки жалки!
  • 10
    2
    Баба Яга
    Хайде сега по бързата процедура и в дрънголника!!!
  • 7
    1
    Незнаен
    Да бе да. Ще повярваме- ама друг път
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари