Нападнатата сестра: Пациентът буквално ме беше взел за заложник!

0
Каза ми ще те убия, ще ми точиш кръв, споделя медицинската сестра, която още в шок
Каза ми ще те убия, ще ми точиш кръв, споделя медицинската сестра, която още в шок Видео: NOVA

Поредно нападение над медик. 

Късно снощи пиян и агресивен мъж заплаши медицинска сестра от спешното отделение във Великотърновската болница. Той опрял ножица в гърлото на жената, заключил всички врати и я държал като заложник.

Минути след полунощ в спешното отделение на Великотърновската болница е докаран възрастен мъж с охлузни рани по главата. 

“След употреба на алкохол, паднал и си ударил главата“, каза д-р Галина Гарева, медицински директор МОБАЛ „д-р Стефан ЧеркезовВелико Търново, предаде NOVA.

Пациентът бил настанен в стая, в която около 6 часа сутринта при него останала само сестра Красимира Йорданова. В един момент пациентът станал от леглото си, заключил всички врати на отделението и с медицинска ножица опитал да нападне сестрата.

“Вършех си служебна работа на компютъра. Пациентът окървавен с ножица в ръка беше на нашето бюро, всичко беше в кръв. Каза ми ще те убия, ще ми точиш кръв, защото ние му бяхме сложили абокат. Той буквално ме беше взел за заложник”, каза нападната медицинска сестра

Сестра Йорданова все още е в шок от преживяното, затова разказва за инцидента по телефона. Имала е късмет, защото е останала само няколко минути в заключената стая с агресивния пациент.

“Охраната на болницата разбива врата на кабинета, натиска паник бутона, идва полицията и са го извели“, добави Галина Гарева, медицински директор МОБАЛ „д-р Стефан ЧеркезовВелико Търново.

Нападателят все още не е задържан, но медицинската сестра е готова да търси правата си в съда.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари