Нападнаха свидетел по делото срещу Ценко Чоков в Галиче

0
Тези хора са изпратени да ме убият, сподели Веселин Тушинов
Тези хора са изпратени да ме убият, сподели Веселин Тушинов Снимка: Фейсбук

Тези хора са изпратени да ме убият, сподели Веселин Тушинов

Нападнаха с метална тръба мъж във врачанското село Галиче.

За случката съобщи самият пострадал Веселин Тушинов в личния си фейсбук профил:

"Това е България! Прибирам се от работа, в къщи ме чакат 4 деца и по пътя ме спират, като на филм", разказва пострадалият.

"Замахва с метална тръба около цол! Тези хора са изпратени да ме убият, колата им е с фалшиви номера, местни са живеят на територията на община Бяла Слатина!"

>

"Аз как да обясня на децата си , че в 18:00 ч. Щях да бъда убит или пребит до смърт от хора, които не познавам ! Нападението бе поръчково и организирано! Нормален човек вече щеше да е мъртъв ,но живея няколко години по този начин и да ви призная не виждам "светлина в тунела". В държавата имаме прекрасни закони ,които никой не прилага . . . А в северозападна България няма закони, тук имаш ли пари си Президент на Цирка!", твърди пострадалият.

Веселин Тушинов бе кандидат за кмет на селото на изборите през 2018 година, но загуби битката срещу Страхил Стоянов от ГЕРБ.

Името на Тушинов нашумя покрай бишвия кмет на селото Ценко Чоков. Веселин Тушинов бе един от основните свидетели на прокуратурата по време на делото срещу Чоков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Гешев
    Абе де ходи без пищова в таз държава се ходи с два заредени нали сега сме по пътя на Америка Тая държава така се създава и реда там е пренесен сега при нас всичко лошо се копира в Булгиристан БУМ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари