Нападнаха "Мис Силикон" 2015

0
Крадец опита да обере магазина на Габриела Попова
Крадец опита да обере магазина на Габриела Попова Видео: BULGARIA ON AIR

Поредният акт на насилие е факт - този път в центъра на София.

Жертвата е носителката на титлата "Мис Силикон" за 2015 г. Габриела Попова. В неделя вечер на 29 октомври тя привършвала работния ден в магазина си на ул. "Неофит Рилски", когато маскиран мъж влязъл и се опитал да задигне оборота ѝ, съобщава BULGARIA ON AIR.

"Нападателят беше на средна възраст и когато влезе му казах, че магазинът не работи. Той повтаряше името ми. Приближи се към мен и ме хвана за ръката. Аз започнах да крещя. За щастие майка ми бе в магазина и когато той я видя – избяга. Страхувам се, защото ми каза, че ще се срещнем пак. Но най-плашещото е, че тази атака се случва в центъра на европейска столица. Тъй като съм публична личност, се надявам думите ми да бъдат чути и тези нападения да спрат", сподели Попова.

Според описанието на "Мис Силикон" мъжът бил с шапка, високо закопчана яка на зимното си яке и слънчеви очила. Камерите в помещението не са успели да уловят лицето на непознатия, поясни още тя.

"С никого нямам да деля каквото и да е. Това е поредният случай на мъж, който се опитва да обере една жена. За първи път ми се случва нещо подобно. Нападателят нищо не успя да открадне, но съм силно разтревожена от случилото се", каза Габриела. 

Тя не възнамерява да предаде записа от камерите на полицията, тъй като униформените щели само да ѝ изгубят времето.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари