Намираме работа с нова услуга на Google

0
Компанията подготвя нова уеб-базирана услуга, която ще помогне на хора по целия свят по-лесно да намират подходящата позиция
Компанията подготвя нова уеб-базирана услуга, която ще помогне на хора по целия свят по-лесно да намират подходящата позиция

Вече ще можем да търсим и намираме работа с Google.

Компанията подготвя нова уеб-базирана услуга, която ще помогне на хора по целия свят по-лесно да намират подходящата позиция. Страницата за логин в Google Hire вече е видима в интернет, макар че услугата все още не е обявена официално.

Google Hire ще позволи на компаниите да публикуват обяви за работа и след това да обработват и управляват документите на кандидатите през сайта, съобщава Axios.com, цитирана от Technews.bg, пише Economic.

Редица компании, включително CoreOS, DramaFever, Medisas, Poynt и SingleHop – вече тестват новата услуга.

Платформата Google Hireа е разработка на подразделението на Google за облачни и корпоративни услуги, ръководено от Даян Грийн, чиято стартираща компания Bebop беше придобита от интернет гиганта през 2015 г.

Навлизането на Google като посредник на пазара на труда несъмнено ще подобри възможностите за кандидатстване и намиране на работа онлайн. 

Услугата Google Hire ще конкурира бизнеса на деловата социална мрежа LinkedIn, която отскоро е собственост на Microsoft.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари