Наказаха Корнелия Нинова за обида

0
Народният представител отправи обида към цяла парламентарна група
Народният представител отправи обида към цяла парламентарна група Видео: Novini.bg

В парламента днес стана страшно и страстите определено се нажежиха.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе принудена да накаже лидера на БСП Корнелия Нинова, предава Novini.bg.

Причината е, че народният представител отправи обида към цяла парламентарна група. Ето защо Нинова се сдоби със забележка.

Повод за избухването на левицата стана изказването на депутата Вежди Рашидов, който в декларация от парламентарната трибуна заяви, че ГЕРБ и самият той са направили много за развитието на страната.

Вие не сте единственият творец в България“, обърна се Нинова към Вежди Рашидов.

Тя посочи, че грижата на БСП е за България.

Това, което показахте, е най-голямото доказателство защо не трябва да се стои тук. След хилядите ви обещания – трябваше да се гледа Законът за пътищата“, обясни лидерът на левицата.

В този момент Нинова се обърна към ГЕРБ с думите, че партията е виновна за смъртта на 17 души, които загинаха край Своге.

Тук е мястото да се прави политика за хората и днес трябваше да решим проблема със Закона за движене по пътищата. Този парламент и това мнозинство очевидно са изчерпали потенциала си“, заяви председателят на БСП.

Нинова коментира и темата с чумата по дребните животни.

Убихте животните на хората без причина и това е престъпление, ще ви търсим отговорност с всички възможни средства. Вие извършихте престъпление спрямо българките собственици и нападките няма да измият тази вина от вашето лице“, посочи лидерът на социалистите, като допълни, че отговорността ще се търси и в Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари