Най-високият хонорар във "ВИП брадър" е 100 бона

0
Тази година хонорарите са малко по-скромни!
Тази година хонорарите са малко по-скромни! Снимка: Нова телевизия

Извинявайте, но БНТ явно си прави тиймбилдинг във “ВИП Брадър”, беше само един от десетките хитроумни коментари в социалните мрежи малко след началото на популярния риалити формат.

Хората наистина не могат да разберат как толкова бивши и настоящи кадри на държавната телевизия са намерили място във вип изданието на шоуто, което никога не спи и умее да вади кирливите ризи на показ, пише 168 часа.

Лили Вучкова и кака Лара са от по-старата генерация, докато Надя от предаването „Елит” и Деси Цонева се изявяваха в по-нови времена. Не бива да бъде забравян и продуцентът Жоро Торнев, който години наред реализира своите продукти само и единствено в БНТ, а съпругата му води сутрешно шоу. В къщата влезе и Ути Бъчваров – емблема на кулинарното предаване по националната телевизия.

Заедно с Роро стават общо осем бивши или настоящи кадри на държавната медия, които прекрачиха прага на “ВИП Брадър”. Продуцентите обаче гарантират, че опитните шоумени са готови да превърнат в истинско зрелище риалити формата и не се вълнуват особено от предишните им работни места.

А и селекцията явно е била трудна, при положение че по-интересните вече минаха през формата, а най-големите родни випове от ранга на Лили Иванова, Христо Стоичков или Стефан Данаилов никога не биха си жертвали свободното време или спокойствието, за да се включат в подобно приключение.

С всяка изминала година става все по-трудно да намериш достатъчно популярни лица, които да предизвикат любопитството на публиката. В този сезон са привлечени интересни персонажи, които тепърва ще развият своя потенциал и ще покажат на какво са способни. Има по-възрастни хора с голямо самочувствие и по-млади с още по-голямо его. Шоуто е гарантирано”, обещават от екипа на „ВИП брадър”.

Оттам също така признават, че тази година хонорарите за звездите са малко по-скромни и не надвишават 100 000 лева.

Всъщност само една звезда ще получи толкова за двумесечните си усилия в шоуто. Други са се разписали за доста по-скромни пари, които обаче пак са изключително високи за средностатистическия българин.

Източник: 168 часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари