Най-нетърпеливите ще посрещнат Клайдерман на летището

0
Принцът на романтичното пиано Ричард Клайдерман идва във Варна в петък, 4 декември, с вечерен полет от София
Принцът на романтичното пиано Ричард Клайдерман идва във Варна в петък, 4 декември, с вечерен полет от София

Принцът на романтичното пиано Ричард Клайдерман идва във Варна в петък, 4 декември, с вечерен полет от София.

Най-нетърпеливите фенове вече са научили точния час на пристигането и ще чакат най-записвания пианист на планетата още на Летище Варна.

Две луксозни лимузини Audi A8 на Independant Team ще посрещнат световния музикант. С него ще бъде мениджърът му Оливие Тусен - уважаван френски композитор, аранжор и продуцент, който заедно с Пол де Сеневил открива таланта на Клайдерман и има голям принос за изграждането му като световен артист със свой неподражаем собствен стил. Лимузините ще откарат звездния екип до спа хотел Романс Сплендид, където вече за него е приготвен президентският апартамент, а персоналът е ентусиазиран от възможността да окаже специални грижи на видния гост по време на целия му престой във Варна.

През часовете, в които Клайдерман и екипът му ще бъдат в Двореца на културата и спорта, за одобряващите храни и напитки в backstage зоната ще се погрижат от Парми кетъринг, като вечерята ще включва изискани блюда от менюто на ресторант Парми. В менюто на звездата, което е с френско-италиански акцент в здравословна интерпретация, има броколи и синьо сирене, киноа, заек, запечен със зеленчуци, филе миньон с прошуто и гъши дроб със сос от трюфели.

Специално за гостуването на големия пианист майсторите сладкари на Парми ще приготвят тематичен „музикален“ десерт с българска нота – круша цигулка с типичното за нашето Черноморие домашно сладко от зелени смокини.

Големият концерт на Ричард Клайдерман във Варна е на 5.12. от 19:00 в Зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта. В отговор на изключителния интерес организаторите на концерта от Агенция Елит мюзик пуснаха всички места по допълнителните трибуни на специална цена от 40 лв. Сега се зареждат и допълнителни места на партера на цени от 70 и 80 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари