Най-младата и сексапилна тираджийка у нас

22

20-годишна врачанка е най-секси тираджийката у нас!

Таня Георгиева върти здраво волана по пътищата на България. Въпреки крехката си възраст и физика оправната брюнетка сама е избрала мъжката си професия и за нищо на света не иска да я сменя.

"Това е призвание за мен. Любовта към шофирането е наследствено. Баща ми е шофьор и имаме транспортна фирма. Возим всичко - от насипен товар до палетизиран. Работим тук, в България", споделя Таня пред България Днес.

В началото родителите й опитали да я насочат към по-женски професии, но ударили на камък. За разлика от тях, приятелите на девойката били във възторг.
"Парите не са фактор, ако обичаш това, което правиш. Когато работата ти е хоби, не е работа. Доволна съм, че правя това, което обичам. Бих го правила и без да ми плащат. Никой не си е налагал волята да ставам такава, дори обратното, но нямаха успеха да ме откажат, от тази нелека професия", разкри пред вестника сексапилната тираджийка.

Таня е категорична, че не иска да пътува и да търси реализация в чужбина, "защото тук няма да остане никой".

"В кабината слушам най-вече радио, защото пускат поздрави за колеги. Харесвам всякаква музика - фолклорна, сръбско, попфолк", споделя 20-годишната брюнетка, която е студентка по екология и опазване на околната среда в Пловдивския университет.

Специалността й няма да я отведе в Природен парк "Врачански Балкан", където спокойно може да работи, след като завърши. Вместо да брои царските орли и соколите, Таня предпочита да сменя масла, да натиска педала на служебната "Скания" и да участва в шоу за тежкотоварни камиони.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари