Най-големият Макдоналдс в България ще отвори врати на 15 юни в Русе

32
Ресторантът ще е разположен в центъра на Русе, ще има 500 места и капацитет за обслужване до 300 посетители на час
Ресторантът ще е разположен в центъра на Русе, ще има 500 места и капацитет за обслужване до 300 посетители на час

Той ще е разположен в центъра на Русе, ще има 500 места и капацитет за обслужване до 300 посетители на час, съобщиха от веригата за бързо хранене 

Веригата за бързо обслужване "Макдоналдс България" предвижда да отвори два ресторанта през тази година в Русе. Това съобщи управителят на компанията. Той посочи, че една от основните причини за това е увеличението на доходите в Русе и засиленото търсене на бързи храни в дунавската столица на България.

Първиият ресторант ще отвори в бившата сграда на магазин „Русе“ където ще направят основен ремонт и допълнителен паркинг. Вторият ресторант ще отвори през септември в Mall Rousee.

Инвестицията в тези два ресторанта е между три и четири милиона долара, обясниха от компанията. Това означава, че ако се изпълнят плановете, през 2016 г. инвестициите могат да достигнат 5 млн. долара.

Тази седмица компанията отбелязва двадесет години, откакто отвори първия си ресторант в България, който по ирония на съдбата беше точно в Русе.

Очакваните продажби за тази година са в размер на 23 млн. лв., което е с 6 на сто повече от миналата година. Досега "Макдоналдс" е инвестирала 68 млн. долара в изграждане на ресторантската мрежа и още 12 млн. долара в съпътстващите производства на техните партньори и доставчици.

Честит 1-ви април, русенци!

Надяваме се да сме успели да Ви развеселим с тази шега! Тя е плод на първоаприлското ни настроение и целта й е да предизвика Вашите усмивки!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари