Най-добри коли за току-що взели шофьорска книжка

0

Няма значение дали сте новоизпечен шофьор или пък ви предстои да закупите първата си нова кола, със сигурност искате да разполагате с возило, което е надеждно, достъпно като цена и не ви излага.

Не са много колите, които влизат в рамките на това описание, коментира Profit.bg.

Ето няколко предложения, които да обмислите като любители на автомобилите.

Новата Mazda3 е перфектна за нови шофьори.

Не е грозна. Движи се, при това не прекалено бързо. Икономична е откъм разход на гориво. Стартовата й цена започва от 18 500 долара. Това е едно от най-добрите предложения за нова кола на пазара, както за току-що взели книжка, така и за опитни шофьори.

Предлага се на пазара с ръчно управление или автоматик.

VW Golf не е най-доброто, но е близо до втория в класацията.

Този автомобил може да закупен на стартова цена с около 1 500 долара повече от тази на Mazda3. Това, което я отличава е, че харчи повече от предходното предложение и не е толкова мощна. Въпреки всичко е прекрасна алтернатива!

Подобно на Mazda3 е оборудвана с технология за избягване на инциденти.

Новото Subaru Impreza бе съвсем наскоро показано на международно автомобилно шоу в Ню Йорк

Автомобилът се характеризира с най-добрата технология за избягване на инциденти и 40% намален разход на гориво спрямо предходните модели. С други думи - този модел е още по-безопасен на пътя!

Собственик на това бижу може да свърже телефона си към колата и да използва Apple CarPlay или Android Auto. Цената на автомобила към момента стартира от 18 300 долара.

Новата Honda Civic е категорично отличен избор.

Дълго време тази кола се препоръчва на родителите, когато искат да купят нов автомобил на своя наследник тийнейджър. Автомобилът е символ на надежност, безопасност и лесно управление.

Моделът от 2016 година допълва положителните черти. Една от тях е агресивният дизайн. Освен че е красива, тази кола е икономична, подобно на Mazda3.

Стартовата й цена е 19 050 долара.

Опитайте със Subaru Crosstrek.

Още една достойна кола в списъка с подходящи возила за току-що взели книжка шофьори. Моделът е кросоувър и може да бъде използван при различни условия.

Използва се същата система за управление на гумите, подобно на Impreza, но пък е по-висока, а това означава, че по-лесно ще се преодоляват препятствия по пътя. Цената й стартира от 21 595 долара.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари