Най-бързото раждане в света?

0
Бях в абсолютен шок, не знаех какво се случва, споделя бащата
Бях в абсолютен шок, не знаех какво се случва, споделя бащата Видео: ITV

Бременна майка изпадна в изумление, когато роди за по-малко от 1 минута в коридора на болницата, докато мъжа й паркира колата, пише Sun.

Джесика Стабинс от Скънторп се сдоби с бебето си Луси във фоаето на болницата в ранните часове на неделя. Бедният и съпруг Том е бил на 100 крачки от нея и изтърва раждането на втората им дъщеря. Когато стига до жена си, тя го информира, че е станал баща. "Почувствах се виновен, че съм изпуснал всичко, бях в абсолютен шок, не знаех какво се случва", споделя той.

По-рано през деня Джесика е била на преглед в болницата, но после се е прибрала вкъщи, смятайки, че е било фалшива тревога. През нощта обаче тя разбира, че бебето идва и отново тръгват натам.

Медицинският персонал също е потресен, всичко е било сюрреалистично, като във филм. Една от сестрите завива новороденото с яке, а после донасят топли кърпи и количка за родилката.

Джесика повтаря: "Съжалявам, съжалявам", а съпругът й я успокоява. По-голямата им дъщеря Пени също се радва, че вече има сестричка.

Все пак всички са много щастливи, че нещата са приключили добре въпреки необичайните обстоятелства.

Няколко дни по-късно цялото семейство гостува в предаването "Добро утро, Великобритания", където през смях разказва чудноватата история.

Източник: Sun
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари