Находка: Амфетамини в хладилника в дома на наркодилър

1
Марихуна в матрьошка намират полицай "гостували" на Александър от Бургас / снимката е илюстративна /
Марихуна в матрьошка намират полицай "гостували" на Александър от Бургас / снимката е илюстративна /

Амфетамини в хладилника - това неочаквано откритие лъснало между замразените продукти, апартамента на 44-годишен наркодилър в Бургас.

Наркотиците били открити от полицията при претърсването на жилището на Александър Р. в комплекс „Изгрев“. Изненадите не свършили с това. При проверката криминалистите открили и марихуана, скрита в матрьошка в една от стаите, разкриват пред репортер на Darik News започнати с хода на разследването. 

МВР-служителите извършили проверка в апартамента на Александър само двадесетина дни, след като той сключи споразумение с прокуратурата и се измъкна с условна присъда за притежание на наркотици. Припомняме, че той бе задържан в края на април т.г. с 150 гр глави от съцветия марихуана и 4 гр пико, а за това престъпление бе осъден на две години лишаване от свобода с четири години изпитателен срок. Сега, към новата му присъда, ще бъде прибавено и това наказание, но вече ефективно.

В момента той се намира в ареста, а утре там ще му бъде предявено цялото разследване.

Александър вече е осъждан веднъж през 2011 г. Тогава, въоръжен с пушка, нахлул в чужд апартамент и произвел изстрел. Срокът на условната му присъда обаче е изтекъл и е реабилитиран.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари