Награждаване на победителите в конкурса „Вода и работни места”

0
Организаторите на конкурса – Общински младежки дом Русе и В и К ООД Русе – канят всички участници и граждани на награждаването на най-добрите участници
Организаторите на конкурса – Общински младежки дом Русе и В и К ООД Русе – канят всички участници и граждани на награждаването на най-добрите участници

На 16 март приключи крайният срок за изпращане на творбите за Международния конкурс за фотография и рисунка, посветен на световния ден на водата – 22 март, на тема „Вода и работни места”.

Изпратени бяха 218 рисунки от 28 училища, ателиета и школи за изобразително изкуство от Русе, София, Добрич, Пазарджик, с. Полско Косово, Търговище, Мартен, Попово, с. Ново село, а в категория фотография са получени 71 снимки от България, Португалия, Индия, Румъния, Гърция, Естония, Тунис, Германия, Испания и ЮАР.

Партньорите от Тунис организираха специален уъркшоп, по време на който деца и младежи рисуваха по темата.

Също така, младежи от Португалия проведоха “online кампания” за рекламиране на конкурса сред местни структури, благодарение на която конкурсът се сдоби с още снимки.

Фотоколажи бяха получени и от децата от Дневен център за деца с увреждания /ДЦДУ/ „Милосърдие” към Русенска католическа организация /РКО/ „Каритас”.

Компетентно жури оцени творбите в съответните категории.

Организаторите на конкурса – Общински младежки дом Русе и В и К ООД Русе – канят всички участници и граждани на награждаването на най-добрите участници в конкурса. То ще бъде на 22 март на 2 етаж в Mall Rousse от 18ч.

В празника ще участват балет „Импулс”, фолклорно танцово студио „Зора” и  вокална група „Приста” към Общински младежки дом Русе.

Резултатите от класирането ще бъдат обявени на 23.03.2016г. в сайта (www.yc-ruse.org) и фейсбук страницата на Младежки дом (Общински Младежки Дом Русе).

Изложбата на творбите ще остане на разположение на посетителите на Mall Rousse до 05.04.2016г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари