Наглостта на Борисов… А дали не може да си купи и още депутати да му станат 160?

1
Където не става с пари, имаме прокурор да арестува и да държи в килия по 2 години без да внесе обвинение в съда. Ще клекнат и безплатно
Където не става с пари, имаме прокурор да арестува и да държи в килия по 2 години без да внесе обвинение в съда. Ще клекнат и безплатно Снимка: БГНЕС/архив

Някой съмнявал ли се е, че Борисов ще събере 120 подписа за да внесе недоразумението проект за конституция? Че той иначе откъде събира мнозинство да има правителство? 

Това пише днес в редакционния си коментар E-vestnik

Изненада беше само, че точно в този ден, в който си пробута недоносчето в парламента, даде концесия за плаж на човек на Марешки. И негови депутати подписаха, за да попълнят нужния на Борисов брой подписи.

Това, което стана е фарс пред очите на цяла България. Марешки обявява, че няма да подкрепи нова конституция. В същия ден, в който тържествено внасят проекта-менте, подписан от 120 депутати, правителството определя фирма за концесионер на морски плаж „Кабакум – Север 2“, община Варна. Фирмата е на дясната ръка на Марешки, депутат от „Воля“, който напусна парламента, за да управлява аптекарски фирми на боса си. Досегашният концесионер беше фирма на майката на Марешки. Концесионерът ще плаща годишно 10 хил. лева по-малко от предишния. Договорът е за 20 години, тоест харизват му отстъпка 200 000 лева. Ама пък от „Воля“ осигуряват нужните четирима депутати да подпишат, за да внесат борисовската конституция. И да губят времето на парламента два месеца с обсъждането му.

И, я виж сега как гордо святка с очи като невестулка Дариткова… Конституция сме написали, бей, вие кви сте, че ще ни пречите…

И какво следва?

Вътрешен министър рапортува в парламента как са се справили с хулиганите нощес, ръкопляскат му. Телевизии го предават директно, да облъчат населението как всичко е под контрол.

Премиер министър го показват в новините като Ким Чен Ун, от неизвестно място, как ръководи правителството в конферентна връзка. И вече близо 2 месеца не ходи на работа.

Отвън улицата бушува от протестиращи, световните медии предават какво става в България, премиерът пише статуси за газов терминал и се показва по фланелка с къс ръкав как нарежда на министрите от лаптопа.

Нищо чудно утре да си купи още 30-ина депутати, да ги докара до 160, за да свика Велико народно събрание. Парите са в него, по чекмеджета, по каси и в бюджета. В него е хлябът, в него е и ножът.

Където не става с пари, имаме прокурор да арестува и да държи в килия по 2 години без да внесе обвинение в съда. Ще клекнат и безплатно.

Докъде ще доведе тази наглост?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари