Надзиратели и съдебни охранители излизат на протест в Бургас

0
Причината за недоволството са ниските заплати в сектора
Причината за недоволството са ниските заплати в сектора Видео: NOVA

Причината за недоволството са ниските заплати в сектора

Надзиратели и съдебни охранители излизат на протест пред съдебната палата в Бургас. Причината за недоволството са ниските заплати в сектора.

Тук сме заради неизпълнение на ангажименти от страна на г-жа Надежда Йорданова. Заплатите на служителите трябваше да бъдат увеличени с 300 лв. от 1 юни. Установихме, че увеличението ще бъде едва 125 лв. До края на седмицата ще има регионални протести. В събота ще излезем на национален митинг в София”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA председателят на УС на Синдикат „Охрана“ Петко Чалъков.

По думите на надзирателите и охранителите заплатите им не са увеличавани от април 2020 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Пепо
    Аз не мога д разбера каква заплата трябва да взема един портиер. Единственото което вършат тези, е висене по вратите на съдебните учреждения и разхождане на задържани от и за съда. С белезници, с оборудвани автомобили. Стоене и разхождане на едни униформи. Първа категория, ранно пенсиониране с всички социални придобивки. Ебати смеха...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари