Надрусан шофьор в Сливо поле крие дрога в сенниците на колата

4
Водачът е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е дал проби за изследване
Водачът е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е дал проби за изследване Снимка: Боян Димитров, Монитор / Архив

В РУ – Сливо поле изясняват притежание на наркотици от млад мъж, който е бил установен и да управлява МПС с положителна проба за канабис

При проверка на автомобил, на 8 ноември малко преди 19 часа, на ул. "Пазарна" в гр. Сливо поле, екип на полицията установява в сенници на превозно средство плик със суха тревна маса. Колата с марка „Ситроен“ била управлявана от мъж на 25-години, който е заявил, че предполага за съдържанието на плика, че е марихуана и доброволно го е предал на служителите на реда. Случаят е документиран в РУ – Сиво поле, като е образувана преписка, с оглед наличието на данни за престъпление по чл.354а, ал.3 от НК.

В хода на проверките униформените са тествали мъжа за употреба на алкохол и наркотични вещества, като дрегерът е показал отрицателен резултата за алкохол, но за наркотици техническото средство е реагирало положително за канабис.

Водачът е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е дал проби за изследване. За констатираното е образувано досъдебно производство, с оглед изясняване на данни за престъпление по чл.343б,ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари