Надежда Нейнски: За Северна Македония няма да е добре, ако отхвърли френското предложение

0
Според Нейнски новото правителство, независимо дали в рамките на този парламент и след нови избори, трябва да е от реформаторско, проатлантическа мнозинство, защото ни предстоят много важни решения
Според Нейнски новото правителство, независимо дали в рамките на този парламент и след нови избори, трябва да е от реформаторско, проатлантическа мнозинство, защото ни предстоят много важни решения Снимка: bTV

"За Северна Македония няма да е добре, ако отхвърли френското предложение“

 Това каза в интервю за предаването „120 минути“ по bTV  бившият външен министър и бивш посланик в Турция Надежда Нейнски.

Нейният съвет към македонските партии е много внимателно да се запознаят с предложението, направено от Европейския съюз.

„Това не е сондаж по отношение на Северна Македония, както когато ние кандидатствахме за членство в Европейския съюз. Ние не сме казвали тези ваши искания, ние ги приемаме, другите не ги искаме и ще ги договаряме“, допълни бившият външен министър.

Според Нейнски новото правителство, независимо дали в рамките на този парламент и след нови избори, трябва да е от реформаторско, проатлантическа мнозинство, защото ни предстоят много важни решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    darkaveng
    Боже, лош си! Не си прибираш вересиите, и туй-то! Моля те, от все сърце и душа - стани добър ...! А кобрите са си кобри, макар и някога да са им викали "хубавото? Наде"!
  • 0
    2
    Защо
    Защо напоследък тв медиите се изпотрепаха нон стоп да ни показват стара, прелакирана чанта?
  • 1
    1
    hiuy
    Тази чужденка цял живот е на хранилка на американските нпо на цру! Цял живот плюе срещу Русия! Много са като нея - всички те са нахранилката на американскито нпо на цру на сащ! Тази като много други от раждането си е българофобка/русофобка!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари