Надежда Йорданова: Надявам се да оправдая доверието на русенци

1
Предизборната кампания показа, че хората искат управление, искат редовно правителство
Предизборната кампания показа, че хората искат управление, искат редовно правителство Снимка: БТА

Предизборната кампания показа, че хората искат управление, искат редовно правителство

Това каза в Русе Надежда Йорданова - водач на листата с кандидат-депутати на коалиция "Демократична България - Обединение" за Русенско и бивш министър на правосъдието.

"Демократична България - Обединение" закри тази вечер предизборната си кампания в региона с концерт на кея. Надежда Йорданова обясни, че срещите ѝ с русенци ще продължат до последно, предаде БТА.

По думите ѝ хората очакват от новите народни представители да се съсредоточат върху решаване на кризите и на проблемите, а не да подходят с "егото напред и с разделителните линии".

"Кампанията ме направи по-мотивирана и по-решителна за отстояване на целите. Виждам, че непосредственият разговор с хората е много полезен", каза Йорданова.

Тя обясни, че е щастлива, тъй като към старите си приятели в Русе е успяла да добави нови.

"Надявам се да оправдая доверието на русенци и да бъда техният достоен представител в 48-ото Народно събрание", заяви Йорданова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Гражданин
    Кифла с тъпо и мазно усмихнато лице.тя не познава законите а ще оправи правосъдието.Срам и позор
  • -1
    6
    Деливерски
    С Надежда,за всякаква надежда забравете.Ако обърканите русенци я изберат да ги представлява в НС,на път за София,някъде към Плевен,тя ще е забравила за съблазнителните си обещания,"преливащи" от огромна грижа за Русе и жителите му! Тези прелетни птици,като "нашата" Деса,ще са мащехи за избирателите си в съответните избирателни райони.Пълен каламбур е първото място на Деса в услужливия й Разград,където за трети път ще я изпратят в НС.Изборът й там,дава възможност на вторият тук в Русе да стане първи ,понеже госпожата е водач на листата и тук в Русе.И така,"бабата"и "внучето" ще заминат за столицата в сградата, където съединението прави силата.
  • 0
    5
    Ванката Петров
    Айде стига с тия популистки изказвания, аман вече
  • 1
    4
    Паолина
    И тази избързва - изчакай да ти го гласуват това доверие първо, мацо
  • 6
    3
    Наде,
    Май си заложила на куц кон!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари