Над 15 000 скрити цигари откриха гранични полиции от Гюргево

1
Автомобилът, в който са намерени цигарите, е бил управлявал от румънски граждани
Автомобилът, в който са намерени цигарите, е бил управлявал от румънски граждани Снимка: Гранична полиция - Румъния

Автомобилът, в който са намерени цигарите, е бил управлявал от румънски граждани

Гранични полицаи на пункта при Гюргево, Румъния са установили, след извършена проверка на автомобил, че в багажника на колата са скрити 15 280 цигари.

Вчера, около 15:20 часа, на граничния пункт румънски гражданин, управляващ превозно средство, е пристигнал за влизане в страната, съобщават от Граничната полиция в Румъния.

След извършен граничен контрол върху транспортното средство, униформените са намерили 764 пакета цигари, от различни марки. Количеството цигари е оценено на стойност около 19 000 леи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари