На вниманието на Yettel!

57
Русенецът Димитър Липовански сподели огорчението си от спрени телевизионни канали за класическа музика
Русенецът Димитър Липовански сподели огорчението си от спрени телевизионни канали за класическа музика Снимка: Facebook / Димитър Липовански

Русенецът Димитър Липовански сподели огорчението си от спрени телевизионни канали за класическа музика

Русенският културтрегер и общественик Димитър Липовански изрази своето недоволство от спрения достъп до телевизионни канали, които предават съдържание с класическа и джаз музика по Yettel TV.

Ето какво споделя той:

"Абонирах се за Yettel TV на първо място заради заявената от вас уникална възможност да имам достъп на една платформа до програмите на Mezzo; Mezzo life; IConcerts; Djazz; Cmusic, въпреки съществуващите (и досега) технически бъгове и несъвършенства на платформата ви. Зарадва ме факта, че голям доставчик на съдържание е проявил чувство за отговорност и разпространява музикални програми, които са израз на същността и смисъла на музиката като уникално човешко достижение. Със съжаление трябва да отбележа, че от началото на декември (ориентировъчно) 2023 спряхте разпространението на Djazz, а от началото на януари 2024 спряхте Mezzo. Поредно огорчение. Да, известно ми е, че публиката, предпочитаща класическа музика и джаз в България вероятно е около 1% от абонатите ви. Но този 1% са вашите абонати, които носят в себе си онези добродетели, които правят света смислен. Бъдете прозорливи, не се отказвайте от нас. Възстановете излъчването на Mezzo и Djazz! Завишете с 1 или 2 стотинки на абонат месечните такси на чалга каналите и покрийте евентуалните загуби от това, че излъчвате световна качествена музика. Бих ви предложил и друго - аз съм готов на същата (и даже по-висока) месечна цена, която сега плащам, да гледам избрани от мен 30 канала, а не 267, от които така или иначе гледам същите 30. Информирам ви, че ако спрете още един от изброените по-горе канали ще прекратя абонамента си. Знам, че няма да се трогнете от жеста ми, но това е едниственото, което мога да направя, за да изразя своя протест. С вашата фирмена политика вие ме принуждавате въпреки волята ми, да търся алтернативни и не винаги законни начини да достигам до тв съдържанието, което предпочитам. Ние, които обичаме класическата музика и джаза сме също хора, които имат своите права. И човешки, и потребителски. По света се съобразяват с това, но в България - не", завършва поста си Липовански.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    32
    Такааа
    И в момента съм на Yettel. "Бързия" ми трафик приключи преди седмица. Нова,Бтв и Бнт ми вървят без засечки. Mezzo; Mezzo life; IConcerts; Djazz; Cmusic си ми вървят през интернет. Този няма ли някой комшия да му настрои ТВ-то?
  • 1
    31
    Ех, спомени
    Не съм го чул от "една жена на пазара", а съм го виждал с очите си, как Румен Стоянов подвикваше из коридорите на Липовански и Пламен-Мирона : "Курвиии, курвички". После пък Илийката Деведжиев яде един много сериозен бой пред болока си. И до днес не е наясно, че Румен го поръча щото тръгна да се заиграва с Липовански. Ех, спомени.
  • 6
    30
    Съдба на стари години
    Съсипа живота на жена си и първата си любовница. Ограби ги от най-хубавите им години в живота. Че не дочака да се раздели с първата и завъртя втора любовница. Как не попадна на някой чужд мъж да го набие ? Бог забави, но не забрави - бъкан с болести, едвам върви и сам на село. Нека този човек да ви е пример, че съдбата го връща винаги. Скрий се някъде и не се показвай, защото колко и някои хора да те обичат, винаги след теб върви сянката ти на чужди измъчени от теб животи.
  • 0
    29
    Не се прави така
    Имах подобен проблем. Съседка под мен, подала 6 жалби /не е шега или преувеличено/, че правя денонощен ремонт. Та, писах на ръка два листа обяснения, че живея от 15 години на 330 километра и апартамента ми е празен. Както и да е, женицата я прибраха някъде, роднини ли, психо ли, но аз си платих за да пиша обяснения. Та и тоя, каналите си ги има, лъчат се, но той не може да си оправи телевизора.
  • -1
    28
    Клюкарка
    Сенилния деди се извини на Yettel във ФБ като призна, че не е успял да си преподреди ТВ каналите, но в момента е изтрил поста си с извинението. Но няма проблем - изблиците му ще зачестяват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари