На "Дунав мост" издигнаха плакати: "Стига безхаберие. Искаме сигурност за българското земеделие"

2
Това е само един от десетките лозунги, които днес недоволни членове от осем браншови организации от сектор „Плодове и зеленчуци“ понесоха на протеста си
Това е само един от десетките лозунги, които днес недоволни членове от осем браншови организации от сектор „Плодове и зеленчуци“ понесоха на протеста си Снимка: в-к Бряг

Това е само един от десетките лозунги, които днес недоволни членове от осем браншови организации от сектор „Плодове и зеленчуци“ понесоха на протеста си

Те се събраха в 14:00 часа на Кръговото на Дунав мост и преминаха през него, предаде БРЯГ.

Те настояха за промени в Стратегическия план за земеделие на България, така че той да е в полза на реалните производители на плодове и зеленчуци. „Многократно предупредихме, че заложените там екосхеми ще вкарат производителите в капан“, написаха в декларацията си земеделците. „Резултат няма, а сега безпокойството ни е още по-голямо. Настояваме за справедлив стратегически план, за да можем да участваме по схемите и мерките в него. Най-после трябва да бъдем чути, разбрани и подкрепени. Крайно време е държавата да си влезе в ролята“, заявиха организаторите на протеста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    ......
    А не може ли бъдещето на България да е като свободна, независима и силна държава?? Аз мисля, че може. Ааа, извинявам се. Не може. Трябва все в някой съюз да сме...Ако не сме в единия значи непременно трябва да сме в другия. Омръзнало ми е от подлизурковци и предатели.
  • 2
    7
    До 6
    Да не бе Евразийския съюз да е бъдещето на България?????
  • -3
    6
    Даа....
    И да цъкате минуси и да не цъкате - все тая. Не ми се рови да я търся статията, но няма значение. Е. С. е пътник.
  • -3
    5
    Даа..Радев е виновен..
    То скоро имаше статия за земеделски производители и в други държави в Е. С. ...Комисаря по земеделието казал, че няма да се спира вноса от Украина и толкоз, ще ви компенсираме - някога...ама кога и как?! Някога.
  • 2
    4
    Коко
    Пилеейки дори ябълки, показва колко струват нашите земеделци. Замислете се...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари