МВР започва бързи производства срещу дрогирани и пияни шофьори в Русенско

3
Производствата са образувани срещу двама шофьори на възраст 19 и 56 години
Производствата са образувани срещу двама шофьори на възраст 19 и 56 години Снимка: Dunavmost / Архив

Производствата са образувани срещу двама шофьори на възраст 19 и 56 години

Започнати са две бързи полицейски производства, след като шофьори са били установени при полицейски проверки с положителни проби за алкохол и наркотици.

Около 10 часа на 12 декември на главен път I-5, в района на километър 54, в посока Велико Търново, екип на РУ – Бяла е спрял за проверка товарен автомобил „Ситроен Берлинго“, управляван от 19-годишен. В хода на проверката водачът е тестван за употреба на наркотици, при което уредът е отчел положителен резултат за канабис. Констатираното от екипа е документирано и материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е започнал бързо производство.

В неделя, около 18:50 часа, автопатрул на РУ - Сливо поле е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“ в село Борисово - в района на кръстовище между булевард "Родина" и улица "Христо Ботев". Колата управлявал 56-годишен мъж, който е проверен за употреба на алкохол с техническо средство и дрегерът е отчел положителна проба от над 1,2 промила. На мъжа е съставен акт, издаден му е талон за кръвна проба, след което е конвоиран до болница „Канев" за изследване. Случаят е документиран от униформените и е предаден на разследващ полицай. Образувано е бързо производство с оглед престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Бърз до 2
    Да бе, инвалид съм. Както и полицаите, които грейнаха с тия тестове преди няколко седмици. Къде пък видя, че карам такси? Просто парче си.
  • -4
    2
    Значи
    като пиеш такива лекарства ти си инвалид , какво правиш да караш такси , да застрашаваш живота на невинни хора.за затвора си.
  • 4
    1
    Бърз
    Я пак ми обяснете това с бързото производство за наркотици. Защото лабораторните проби излизат за около година. Това с тестовете го оставете. Като знам какви лекарства пия ще грейна като коледна елха на тестовете. Докато излезе лаборатория и съдебно решение ще мине години и половина. Ама ще бъда без книжка. Но няма проблем. Аз ли нямам познати бакшиши? За по 100 лева дневно касови бележки ще представя. Минимум 50 000 лева ще ми плати МВР-то.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари