МВР с полицейска акция в цялата страна

0
Причината - увеличеният брой катастрофи с участието на мотористи през месец февруари
Причината - увеличеният брой катастрофи с участието на мотористи през месец февруари

МВР провежда операция по пътищата у нас, заради големия брой жертви на катастрофи. Специално внимание ще се обръща на мотористите

Пътна полиция ще увеличи броя на екипите си у нас. Причината - увеличеният брой катастрофи с участието на мотористи през месец февруари. 

"Действията ни са провокирани от константен брой тежки пътнотранспортни произшествия и нарастващия брой на загиналите участници в движението. Анализите сочат значително повишение на ПТП с участие на мотоциклетисти, където данните са притеснителни, за това и контролът ще е доста по-сериозен", каза Лъчезар Близнаков, цитиран от БНР

Според пътните полицаи често водачите на мотори, които стават част от инциденти, се оказват и без редовни документи.

Голям процент от тези водачи се оказва, че не притежават съответната категория за управление на МПС.

Вътрешното министерство ще засили и вниманието си по пътищата на малките населени места у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    русенец
    Многото ПТП са по причина липса на пътна полиция и правосъдие. Вместо да правите тъпи акции и кампании и с това да отчитате дейност, то научете ченгетата си на елементарните неща : Правилника за движение по пътищата, как се обезопасява произшествие, как се регулира движение и какви са собствените права и задължения на пътните полицаи. Другото е ала-бала! Застанете пред КАТ в Русе с камера за един час и ако не регистрирате 100 нарушения, част от тях или от катаджии или извършени в присъствието на катаджии, които не реагират - ще си сменя името. Пропускам традиционните гонки и ревове на мотори по цяла нощ пред КАТ. ... Пътна полиция ни е нужна, а не акции!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари