МВР - Русе издаде луксозен календар с 12 страници

4

Областната дирекция на МВР в Русе издаде луксозен календар с 12 страници, които разказват за работата на неуморни полицаи и полицайки от всички структури.

Както Dunavmost писа преди дни, целта му е благотворителна - ще бъде подаряван, но ако някой иска да направи дарение, събраните средства ще отидат за закупуване на най-нужното за медици и пациенти в COVID отделенията на болниците в региона. За доброто мъже и жени под пагон с готовност застанали пред обектива на фотографите Емил Кьостебеков и Атанас Великов, които също работили без заплащане, научаваме от Труд.

Героите на различните месеци са от Пътна, от Охранителна полиция, от Специализираните звена, от Криминалистичната лаборатория... Само за две седмици с ентусиазираните лица на сигурността са били заснети хиляди кадри, пресъздаващи работното им ежедневие. После били отсяти най-добрите фотоси.

Преди Коледа беше промоцията на календара, на която ОДМВР-Русе събра депутати, кметове от региона, ръководството на областната управа и те станаха първите дарители.

Акцията продължава и в началото на идната година ще стане ясна общата събрана сума, към която ръководството на Областната дирекция ще добави още средства и ще ги дари, каза пресаташето на ОДМВР-Русе Даниела Малчева. Инициативата на русенската полиция за успешна 2021 година е под мотото "Заедно за сигурност и спокойствие".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари