МВР: Призоваваме всички да бъдат готови за зимата

0
От днес е в сила законът, който предвижда да караме автомобили със зимни гуми
От днес е в сила законът, който предвижда да караме автомобили със зимни гуми Снимка: Press TV / YouTube

От днес е в сила законът, който предвижда да караме автомобили със зимни гуми

Всички участници в движението ще бъдат проверявани за готовност за шофиране в зимни условия. Едно от основните изисквания е превозните средства да са с подходящи за сезона гуми.

С падането на температурите и задаваща се зима едно от основните изисквания е автомобилите да бъдат подходящи гуми. Освен тях има и други характеристики, които трябва да отговарят на сезона.

"Призоваваме всички да бъдат готови за зимата, защото не бива да ни изненадва. В предзимен сезон сме, на места вече пада сняг и температурите. Това, към което се стремим, е да продължимда осъществяваме контрол на всички участници в движението. Напомняме, че от днес е в сила законът, който предвижда да караме автомобили със зимни гуми", заяви комисарят от Пътна полиция Мария Ботева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари