МВР издирва Ивелина Анева

1
18-годишното момиче е в неизвестност от 14 август
18-годишното момиче е в неизвестност от 14 август

18-годишното момиче е в неизвестност от 14 август

По данни на близките Ивелина Мирославова Анева е в неизвестност от 14 август тази година. Тя е висока около 175 см, със сини очи, черна дълга коса и нормално телосложение. Носи черно кожено яке, обута е с черно-бели маратонки.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за Ивелина, могат да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефони: 112; 02 / 9820820 - дежурна част на 02 РУ - СДВР; 02 / 9 820 838 - звено „Издирване“ при 02 РУ - СДВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Мерки
    Явно цяло общество е прогнило и има спешна нужда от помощ от незабавни мерки и бързи оставки на всички висши държавни постове незабавна оставка на всички изпълнителни директори на държавни постове и разпускане на парламента и правителството това правителство е ясно че не работи в полза родом незабавна чиска на всички нива!LHGJQ
  • -4
    6
    До 4
    Първи тебе ще те разпоря откъм задния двор, все пак си джендър и би трябвало да ти хареса
  • 4
    5
    боже,
    колко простотия има по тоя свяг, боже!
  • -1
    4
    Гъзун Розеноф
    Някакъв олигофрен явно мнооого е комплексиран от рашляканите си рушлямска майка, баба, сестри и братовчедки! Свиквай, блядски тролче! Скоро и теб ще порят рязаните!
  • 3
    3
    Росен Гацов
    Някакъв олигофрен постоянно говори за рушлямски майки, рушлямски баби, рушлямски рушлямци... А истината е, че го гонят марсианците по покрива на панелката, понеже отказва да си пие хапчетата предписани от вездесъщата доктор Матева. Демокрация, сър.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари