МВР издирва Ивана Стоянова от Пловдив

1
15-годишното момиче е в неизвестност от 21 юни
15-годишното момиче е в неизвестност от 21 юни

15-годишното момиче е в неизвестност от 21 юни

На 21 юни сутринта момичето е напуснало комплекса за социални услуги, в който живее в Пловдив и от тогава дирите ѝ се губят. Информация за поредното ѝ изчезване е подадена в Четвърто РУ, от където и преди са били организирани действия за нейното издирване.

Ивана Стоянова е висока 178 см, с нормално телосложение, овално лице, тъмни очи и дълга кестенява коса. По предварителни данни не носи в себе си документ за самоличност, не отговаря на мобилния си телефон. Няма информация за облеклото ѝ.

Умоляват се гражданите, които разпознават момичето от снимката и могат да дадат информация за нейното местонахождение, да се обадят в дежурната част на Четвърто РУ – Пловдив на тел.: 032/932 004, на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Истината
    Тоя хеликоптер сигурно е надул шкембака от поредния гошо…….. и после веждичката и тото са виновни….
  • 12
    4
    Направо мвр
    Да и влязат във фейсбуука и да видят кой я е зарибявал и къде какво прави. Гугъл може и локацията и да даде
  • 17
    3
    Дсеррррр4444
    Това снимка на 15 годишна ли е?????
  • 20
    2
    Гошо куче лошо
    9 от 10 човека няма да предположат дори от тази снимка, че момичето е на 15 години. На 15 аз ритах мач и се скатавах да не ме изпитат... Кво стана, латинска америка на 30 не искам да знам на кво ще мяза.
  • 13
    1
    Абдал Демократович
    На 15 и вече с ботокс. Сигурно вече издухва богати чичковци в Германия, докато циганския и сводник се чуди каква G класа да си вземе. СеДиСе, само Кирчо, кокорчо и тъпкача. Оле
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари