МВР: Имаме пълна готовност да разследваме заплахата срещу магистрат

0
От ведомството отбелязват, че не могат да се самосезират и да започнат самостоятелна работа по случая
От ведомството отбелязват, че не могат да се самосезират и да започнат самостоятелна работа по случая

От ведомството отбелязват, че не могат да се самосезират и да започнат самостоятелна работа по случая

Във връзка с разпространената информация, че магистрат от Специализираната прокуратура е намерил плик с патрон и изрезки от вестници в служебния си кабинет, службите на МВР имат пълна готовност да съдействат за разкриването на това престъпление. Това съобщиха от Министерството на вътрешните работи.

От ведомството отбелязват, че не могат да се самосезират и да започнат самостоятелна работа по случая, защото вече има образувано досъдебно производство. Това може да стане, ако такива оперативно-издирвателни действия бъдат възложени от компетентната прокуратура на служба от вътрешното министерство.

МВР действа безкомпромисно в работата си срещу престъпността, посочват още от ведомството. Посегателството и заплахите срещу държавни служители и магистрати, борещи се срещу престъпността, е недопустимо, допълват от МВР.

От там изразяват надежда, че наличието на видеонаблюдение и пропускателен режим в сградата на ул. „Черковна“ биха допринесли за бързото разкриване на извършителите и изправянето им пред съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една ракия никога няма да те попита колко други си имал преди нея.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари