МВР има видеоклипове как Бойко Борисов получава плик от Васил Божков?

62
Назначени са експертизи, които да докажат автентичността им
Назначени са експертизи, които да докажат автентичността им Снимка: архив

Припомняме, че Васил Божков твърди, че е плащал 10% "такса спокойствие"

МВР има снимки и видеоклипове как бившият премиер Бойко Борисов получа плик от бизнесмена Васил Божков. Това твърди "24 часа", като се позовава на свой източник в МВР.

Те били изпратени от европейската прокуратура на Главна дирекция "Национална полиция" вчера и са приобщени към досъдебното производство. Вече са назначени експертизи, които да докажат автентичността им.

Божков твърди, че е плащал 10 процента подкуп от печалбата на националната лотария всеки месец. Бил изнудван от Борисов, тогавашния финансов министър Владислав Горанов и бившата шефка на бюджетната комисия Менда Стоянова, казва Божков. 

В момента лидерът на ГЕРБ  е задържан от полицията. За закуска му е бил даден кроасан, както и минерална вода, пише още "24 часа".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Мини
    И кроасан му е много.
  • 3
    2
    Тини
    Някакъв плик но в него може да има всичко, отделно защо чак сега се появи ? Не мислете хората за наивни! И пак някой не разбрал че европрокуратурата не разследва обикновени бандюги които събориха държавата и избягаха! И пак ще попитам защо чак сега- сега го скалъпиха рашковци и петковци докарали бандите на власт! Това им е промянана!
  • -7
    1
    Кирчо льжеца
    Приказки от хиляда и една нощ,Омрьзнахте ни.От толкова години дьвчите едно и също.Как може да искате да искарате един с 19 обвинения Невинен,ако е такъв защо не е тук да се защити.ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари