МВР: Елена и децата ѝ са установени на територията на друга страна, не в Турция

0
Жената е жива и здрава, дъщеря ѝ Сияна и синът ѝ Кристиян също са с нея
Жената е жива и здрава, дъщеря ѝ Сияна и синът ѝ Кристиян също са с нея

Жената е жива и здрава, дъщеря ѝ Сияна и синът ѝ Кристиян също са с нея

"Изчезналата Елена и децата ѝ бяха обявени за международно издирване и се водеха безследно изчезнали. Установени са на територията на друга страна, не са в Турция", обясниха от МВР.

От вътрешното министерство допълват, че жената е жива и здрава. Дъщеря ѝ Сияна и синът ѝ Кристиян също са с нея.

"Тя има право да запази местонахождението си към момента", допълниха още от ведомството като подчертаха, че съпругът ѝ Станислав Станев е бил "уведомен" за това. Пред "24 ЧАСА" той отрича подобно нещо да е истина и казва, че от нас е научил тази информация.

"Сега съм в Турция. Никой не ме е уведомявал за това. Все още не знам дали са установени и къде са точно", обясни Станев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До мда
    Докато има изчадия, които да бият и малтретират жените си, жените ще бягат. Като не знаете какво е да бъдете мъже и сте такива само по документи не се сърдете на закона. Закона не е виновен за това че вие не сте годни за бащи и съпрузи. Жената да предприеме крачката да избяга в друга държава с децата си и пазят местоположението и в тайна значи има доказателства. Ако тя просто е искала да напусне и не е имала опасения за живота си спокойно щеше да го стори и в пределите на страната ни без да трябва да я обявят за национално издирване. Ама на такива говеда като теб все жените са ви виновни, не може да се погледнете в огледалото що за стока сте и че дори и за мъже не може да минете.
  • 4
    2
    Криста Агати
    Тук има интрига . Бели хора , изглеждат нормално , международен терен , пък с цигански номера. Направо крими сюжет.
  • -3
    1
    М.Д.А.
    Докато имаме такова гнусно законодателство, което позволява курвите да крадат децата и да изчезват с тях в друга държава при тъпкачите си така ще е! После защо имало самоуправство!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари