МВР арестува превозвач на нелегален тютюн на АМ "Хемус"

0
Служители на отдел „Икономическа полиция“ в ОДМВР - Варна задържа превозвач на нелегален тютюн
Служители на отдел „Икономическа полиция“ в ОДМВР - Варна задържа превозвач на нелегален тютюн

Служители на отдел „Икономическа полиция“ в ОДМВР - Варна задържа превозвач на нелегален тютюн

В рамките на проведена специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на контрабандни акцизни стоки е задържан 52-годишен местен жител, превозвал 10 кг нарязан тютюн без бандерол. Служителите на отдел „Икономическа полиция“ действали по сигнал за товарен автомобил, превозващ насипен тютюн без бандерол.

Към 18:30 часа вчера, на автомагистрала „Хемус“- посока Варна, те засекли и спрели за проверка камион "Фолксваген Крафтер", управляван от мъжа, с криминалистически регистрации и с влязло в сила наказание „лишаване от свобода“- за същото деяние. При последвалото претърсване от товарния автомобил били иззети 10 кг нарязан тютюн без бандерол на приблизителна стойност.

По случая е образувано досъдебно производства, шофьорът е задържан в полицейски арест за срок до 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари