МВнР: Нека бъдем по-добри!

1
Празнично послание към всички българи
Празнично послание към всички българи

Празнично послание към всички българи

От Министерството на външните работи поздравяват всички българи по случай коледните и новогодишни празници.

"Честито Рождество Христово!

В днешния ден, носещ вяра и надежда, Министерството на външните работи на Република България пожелава здраве, благоденствие и разбирателство в домовете на всички български граждани у нас и в чужбина.

Нека бъдем по-добри и даряваме с топлина и усмивка хората около нас!", пише на сайта на ведомството.

Пожелания за щастлива Коледа, благодатна и плодородна 2023 г., отправят и от Министерството на земеделието и храните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    qko
    "Световният икономически форум нареди на основните медии да започнат да прокарват антиколедната пропаганда и иска да въведе международна политика, която ще изисква от правителствата постепенно да премахнат коледните традиции в своите страни в полза на празнувания с „неутрални въглеродни емисии. Тази година либералните CNN искат публиката им да отмени плановете си за Коледа заради изменението на климата. The Guardian, друг глобалистки рупор, твърдо под контрола на WEF, каза на своите читатели, че даването на подаръци и наслаждаването на традиционни коледни ястия е „вулгарно“ и трябва да спре. Вместо пуйка и всички гарнитури, Guardian иска да отмените традиционното си коледно ястие и да го замените с насекоми, буболечки, щурци и синтетичното фалшиво месо на Бил Гейтс."
  • 0
    3
    Ето защо антибългарските...
    "СИФ призовава коледните празнични традиции да бъдат отменени: Никой от президентството, Министерския съвет или някой действащ политик не присъства на литургията в "Св. Александър Невски". Световният икономически форум призовава коледните празнични традиции да бъдат отменени през следващите години като част от усилията за опазване на околната среда." Гарантирам, че на еврейските празници и на мюсюлманските празници всички антибългарски политици ще идат, а русофоб и шарлатанин румен радеф ще иде в синагогата и ще сложи такето на главата си! Ето това са безродници! Импийчмънт за шарлатанина румен радеф!
  • 0
    2
    линк
    Високо да ценим българския лев! И категорично да отхвърлим еврото! Това да е пожеланието за 2023 година! Господ е прокудил извращенията от Земята, но сатаната, който се намира в сащ, пак налази целия свят с пропагандата на лъгъбътъ извращенията си! Нека и тях категорично да ги отхвърлим - да си го пожелаем и да го поискаме от антибългарските (американски) представители!
  • -1
    1
    йахй
    Но не ходите по цървки, защото не сте християни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари