Моторист блъсна пешеходка в Русе

4
Пробата за алкохол на 28-годишния мотоциклетист е отрицателна
Пробата за алкохол на 28-годишния мотоциклетист е отрицателна Снимка: Dunavmost / Архив

Пробата за алкохол на 28-годишния мотоциклетист е отрицателна

На 10 декември е постъпил сигнал, че около 15:38 часа в град Русе по улица "Борисова" е възникнал пътен инцидент, при който мотоциклет е блъснал пешеходец. Изпратеният на място екип на пътна полиция е изяснил, че мотоциклет с марка „Кавазаки Нинджа“, управляван от 28-годишен, е блъснал пресичаща по улица "Борисова" (от ляво надясно) пешеходка на 44 години.

В резултат на инцидента тя е пострадала и е откарана в УМБАЛ „Канев“, където при прегледа ѝ е установена открита фрактура на подбедрица.

Пробата на водача за алкохол е била отрицателна, както и на пешеходката. По случая е образувано досъдебно производство.

Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Очевидец
    Не, не беше на пешеходна пътека. До хотел Космос има един офис за застраховки, точно пред него стана инцидента. Пешеходката изкочи пред един паркиран сив опел. Сперачния път на мотоциклетиста започва малко след "плод-зеленчука" в посока гарата. Принципно там не трябва да се пресича, но гаровия подлез е затапен от нея страна.
  • 0
    2
    до 1
    Какво говориш? Та тя направо го е засякла. Нахални пешеходци, ей! Що за простотия! И откъде накъде ще тестват блъснат пешеходец за алкохол. Пълен nonsense! Ако си пийна и нямам право да пресичам на пешеходна пътека ли? А на донора тест за интелигентност направихте ли?
  • 0
    1
    Никла
    Ако не е била на пешеходна пътека значи тя го блъска странично отнемайки му път.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари