Моторист падна в канавка в село Писанец

2
28-годишният мъж е настанен в болница с фрактура на таз и ключица / Снимката е илюстративна
28-годишният мъж е настанен в болница с фрактура на таз и ключица / Снимката е илюстративна

28-годишният мъж е настанен в болница с фрактура на таз и ключица

На 8 юли около 21:43 часа е подаден сигнал на тел.112 за настъпил инцидент в село Писанец. На място са изпратени полицейски служители от РУ - Ветово, които са посрещнати от подалия сигнала мъж /28 г./ и при беседа с него са получили информация, че около 21:40 часа е управлявал сам мотоциклет марка "Кавазаки" и при движение е загубил контрол върху МПС-то, при което е паднал в канавка. Други участници в самото ПТП не са били установени.

28-годишният е бил откаран и настанен в болница с фрактура на таз и ключица. Установено е, че водачът е с изтекло свидетелство за управление на МПС и не притежава валидна категория за въпросния мотоциклет. Издадени са му талони за медицинско изследване.

Започнато е досъдебно производство по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    4321
    До номер 4 ..Остави няколко гайки и за общинските ПЛЪХОВЕ .... До
  • 8
    4
    Такааа
    Уважаеми мотористи, с цялото си уважение ви съобжавам че вече съм готов с нова и с подобрен дизайн прашка. Понеже не ме оставяте да спя, аз вече си имам забавление. Гайка 22 ми се оказа най далекобойна. Имам хиляди. И настъпва момента на избор. Ако минете тихо и бавно шанса да ви уцеля е по голям, но няма да имате травми. Ако профучите с 200 и срещнете бурмата то тя ще премине през каската и черепа ви. Наясно съм че шанса е 1 към 100, но аз така или иначе не спя.
  • 10
    3
    Калоян
    Преди две нощи зад спирката на Найден Киров имаше патрулка, и съм заспал спокойно без шум от ревящи мотори по Липник. Можело значи, просто трябва сините човечета да си вършат работата
  • 9
    2
    плюс минус
    Отново, за кой ли път, снощи между 22 и 24 часа мотор или мотори трещяха и хвърчаха по улиците на Родина 2.
  • 7
    1
    Xdfgh
    Да беше пукнал идиотче такова!!!!!Човек да го е страх да мине покрай вас.Карате с такава скорост,че се молим да се претрепете,преди да сте блъснали невинен човек!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари