Момиче, участвало в "Умна и красива", стана съветник на вицепремиера

0
Момиче, участвало в "Умна и красива", стана съветник на вицепремиера
Снимка: Sofia Photo Agency
Във връзка с ваши конкретни запитвания уточняваме, след събеседване вицеприемиерът Илияна Цанова се спря на кандидатурата на Ива Йорданова за съветник заради опита й на млад човек, живеещ и учещ в чужбина.

Това съобщиха от правителствената пресслужба във връзка с информацията по-рано днес, че танцьорка на пилон е назначена за съветник на служебния вицепремиер. В съобщението се посочва още, че при събеседването Ива Йорданова е защитила идеи как да се развива комуникацията със сънародниците ни зад граница по нов и модерен начин. Нейните задължения в политическия кабинет включват координация на работата с ресорната Държавна агенция за българите в чужбина, както и изготвяне на стратегия за комуникация с българите в чужбина, базирана на социалните мрежи.

Кандидат-танцьорка от предаването "Умна и красива" на Слави Трифонов бе назначена в края на миналата седмица за съветник на вицепремиера Илияна Цанова. Ива Йорданова стана популярна през 2012 г. когато влезе в ръководството на партията на Меглена Кунева "България на гражданите". Тогава в интернет се появи запис с нейно участие в кастинг на предаването "Умна и красива".

В телевизионното студио Ива Йорданова танцува на пилон и лази по пода. Между лазенето пред Слави Трифонов и чупките на пилона Ива Йорданова обяснява, че искала да има кариера в ООН и не желаела да бъде оценявана единствено според външността й.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари