Момиче краде перде от прозореца на къща в Ловеч

0
Младата жена упорито дърпа пердето, което я затруднява, но след доста усилия успява да го прибере и спокойно продължава по пътя си
Младата жена упорито дърпа пердето, което я затруднява, но след доста усилия успява да го прибере и спокойно продължава по пътя си

Младата жена упорито дърпа пердето, което я затруднява, но след доста усилия успява да го прибере и спокойно продължава по пътя си

С навлизането на модерните технологии вече е много по-лесно да се засече вандалщина или апашка проява, извършени дори и в най-малките часове на нощта. Следващата случка е доказателство за това.

Мъж споделя в мрежата видео, на което се вижда как девойка задига перде от прозореца на къща. Необичайната постъпка е извършена около 4:00 часа сутринта на спокойна улица в Ловеч.

"Ако някой познае девойката да ми пише, че пердето ми трябва за довечера", пише Дидо Атанасов - който дава гласност на апашката проява, цитиран от Glasnews.bg.

На споделеното видео се вижда момиче, което минава по пустата улица. Стигайки да една от къщите, тя се заглежда в прозореца. След това започва да дърпа въпросното перде, което обаче я затруднява. След доста усилия девойката успява да го прибере и спокойно продължава по пътя си, изчезвайки в нощта.

Дали пердето е задигнато заради красотата му, или заради друга причина, остава неясно.

Потребителите на мрежата изказват учудването и недоумението си от дребната кражба. За някои от тях подбудата може да е друга. Те посочват паркирания на тротоара джип, смятайки, че това може да е провокирало действията на момичето.

"Заради колата на тротоара е сигурно", предполага Николай Андреев.

За други обаче причината е друга, а чувството за хумор бързо се проявява. Вижте някои от коментарите на ловчанлии:

"Може би и е било хладно и е търсила вариант против юлския студ" , пише Ивайло Енчев.

"Харесало ѝ е на момичето. Тя си взима, а не краде", добавя Николай Николов.

"И за какво ще да ѝ е това перде? Човешката глупост няма граници", коментира Цветозар Мандев.

За съжаление подобни дребни апашки прояви са ежедневие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    пердю
    Да дойде да я опъна, ще и дам две пердета.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари