Момчетата от "Дунав" започнаха с победа в зоналния по баскетбол!

0

Баскетболният състав на "Дунав" започна с победа зоналния турнир за момчета до 14 години в Русе. Домакините се наложиха с 68:55 над "Етър" в първата среща от състезанието. След края на първата четвърт младите русенски баскетболисти имаха преднина от 5 точки. Втората част беше най- силната за "Дунав" в двубоя. 

След точна игра в защита и поредица от резултатни нападения домакините успяха да увеличат аванса си, като зрителите в зала "Дунав" видяха и няколко много атрактивни отигравания. На почивката редултатът беше 40:24. В третата четвърт великотърновският отбор подобри представянето си.

Гостите сведоха пасива до 10 точки след 30 минути игра. В последната част разликата в резултата се запазваше, а финалната сирена прозвуча при 68:55 за "Дунав". В другия двубой, който вече завърши "Левски" разгроми "Светкавица" с 80:39.

По- късно днес са срещите "Дунав"- "Светкавица" и "Левски"- "Етър". Утре са последните двубои от зоналния турнир в Русе. Първите два отбора в класирането ще участват на финалите в тази възрастова група. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари