Момченце с тегло 6,5 килограма се роди в Канада

0
Сони е пето дете в семейството
Сони е пето дете в семейството Снимка: Cambridge Memorial Hospital / Facebook

Сони е пето дете в семейството

Жителка на югоизточната канадската провинция Онтарио роди бебе с тегло 6,5 килограма и изненада лекарите.

Момчето на име Сони е родено с цезарово сечение на 23 октомври в град Кеймбридж. Според бащата на детето Чанс Айрес, лекарите и близките били шокирани, когато научили за теглото на Сони. Новороденото е петото дете за Чанс и съпругата му Бритни, съобщи Fox News, предаде БГНЕС.

Акушерката изродила бебето на многодетна майка, отбеляза, че предишните ѝ деца също са били големи при раждането. „Знаехме, че това бебе също ще бъде голямо, но не очаквахме да е толкова голямо“, признава лекарката. Теглото на Сони е рекордно, момченцето се оказа най-едрото новородено през последните 13 години.

Бритни сподели, че както нейните роднини, така и членовете на семейството на Чанс са високи. Жената смята, че това е причината да ражда големи деца.

Сони вече е изписан у дома. Според баща му той е много любознателен и непрекъснато оглежда всичко около себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари