Момче почина внезапно на тренировка

1
15-годишният баскетболист изведнъж се сринал на пода
15-годишният баскетболист изведнъж се сринал на пода

15-годишният баскетболист изведнъж се сринал на пода

Момче от юношески баскетболен отбор в руския град Толиати почина по време на тренировка.

15-годишният Георги Гогиа се е почувствал зле по време на заниманието и изведнъж се сринал на пода. Повиканият екип на спешна помощ не е успял да спаси живота на момчето.

Всички съотборници на момчето в спортната школа „Ювента“ в руския град Толияти, които са присъствали на тренировката, са били потресени от случилото се, пише Марица.

Тепърва се очакват резултатите от направената аутопсия, които да покажат каква е причината за смъртта на 15-годишния Георги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    16
    фена на Путин
    Покрай свинското лочене на "енерджи" дринковете внезапно сриналите се малоумници ще се увеличават.
  • -1
    15
    егати
    шизофренията тука! Един психиатър, само докато ви чете, дисертация може да напише! То бива идиотизъм и злоба, ама с мярка бре! А вие мярка нямате! Нито седемте години са при вас, да не говорим за образование!
  • -3
    14
    До 12
    Лягам си при твоята майка да й цепя вмирисаната слива! Скоро и теб ще те изклецам у мръсния рушлямски гъзец, тъпо тролче умряло! ХАХАХАХА
  • 4
    13
    Дъното
    Този сайт копае дъното! С какво се отличава този случай от хилядите други починали деца по света в същия този ден? Че и ТОП новина :D Сякаш русенци ги интерсува кой умрял в руския град Толиати :D
  • 30
    12
    10 до 11:
    При майка ми да легнеш, ДАНО! Номера на парцела искаш ли го, майка ти да наеба, в устата мръсна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари