Момче почина, след като се блъсна с тротинетка в линейка в Манчестър

0
Линейката е била паркирана
Линейката е била паркирана

Линейката е била паркирана

Във Великобритания момче на 15 години, каращо електрическа тротинетка, е починало след се ударило в паркирала линейка при преследване от полицията.

Инцидентът е станал в Салфорд, предградие на Манчестър, съобщава БНР. Тъй като на Острова вече има забрана за използването на електрически тротинетки и скутери по обществени пътища и тротоари, служители на пътна полиция са започнали да гонят момчето, но са били възпрепятствани да продължат с колата си от поставени ограничители за пешеходна зона.

Продължилото напред момче обаче се е сблъскало със спряла от другата страна на зоната линейка. Парамедиците веднага са му оказали спешна помощ и момчето е било превозено до болница, където обаче е починало по-късно. Води се независимо разследване на инцидента.

Миналия месец 15-годишният Харви Еванс и 16-годишния Кайрис Съливан загинаха при сблъсък с електрически тротинетки в Кардиф след полицейско преследване. Тяхната смърт доведе до големи безредици в уелския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари