Моля ви се, пожалете го!

4
За първи път ще защитя Бойко Борисов от душманите му
За първи път ще защитя Бойко Борисов от душманите му

За първи път ще защитя Бойко Борисов от душманите му.

Ама може ли таквоз нещо! Целият ден го критикуват защо от Министерски съвет до Президентството отишъл с бронирания джип, а не пеш!

Ама как така пеш, вие осъзнавате ли какво може да се случи?!? На първо място, наоколо прозорци – бол, ами ако го опушка някой без време? Мъка! Ще трябва поне три години национален траур да обявиме. А друго – вие осъзнавате ли мащабите на Деветоданестия? Вижте го, горкото, как се е напънал и изпънал в костюмето? Още малко ако се пораздвижи и тоя скъп костюм ще избухне по шевовете. Да не мислите, че е като вашите костюми по 100 лева? Я Армани, я Дзеня…а и от нашите пари си го купува. Така че оценявайте как пази имуществото.

Помислете и за кръвното на Деветоданестия. Той от последното мачле повече от три крачки пеш не е направил. Ами той направо си спи в джипката! Както казваше Еди Мърфи във филма „Полицаят от Бевърли Хилс“: „Аз в тая кола стоя, карам, спя, се…а!“. Ами ако получи нЕкой инфаркт, ааа? Пак мъка!

Моля ви се, пожалете го! Не стига, че на тази възраст и мащаби се жертва, за да ви управлява, че без него сте заникъде, ами и претенции, Ай, ся! Да живей, урааааааа!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари