Моделът Джеф Томас почина на 35 години

0
Миналата седмица 35-годишният модел Джеф Томас бе открит мъртъв в жилищен комплекс в Маями, щата Флорида
Миналата седмица 35-годишният модел Джеф Томас бе открит мъртъв в жилищен комплекс в Маями, щата Флорида Снимка: Instagram

Миналата седмица 35-годишният модел Джеф Томас бе открит мъртъв в жилищен комплекс в Маями, щата Флорида

Говорител на полицията в Маями съобщи, че органите на реда са намерили тялото на Томас на 8 март в жилищна сграда в Маями. Съдебният лекар от окръг Маями-Дейд обаче съобщи пред изданието, че причината за смъртта все още не е установена, съобщава Darik.

Първоначално бе съобщено, че причината за смъртта е самоубийство, но агентката на модела – Лули Батиста, смята, че Джеф е починал, докато си прави селфи.

Свидетели твърдят, че Томас е скочил умишлено, но според Батиста той най-вероятно е искал да си направи селфи. Тя не вярва във версията за самоубийство, защото в последните дни двамата са си писали за неговите ангажименти и Томас е бил много ентусиазиран и мотивиран за бъдещите проекти.

На друго мнение е братът на Томас, който във Фейсбук не постави под съмнение самоубийството. Той сподели, че брат му се е борил със „зависимост и предизвикателства с менталното си здраве“.

Въпреки че битките на Джеф бяха трудни, ние искаме да го запомним като добрия и грижовен човек, който беше. Той имаше заразително чувство за хумор, любов към музиката, изкуството и семейството и страст да помага на другите. Той докосна живота на толкова много хора и паметта му ще живее в сърцата ни завинаги“, гласи изявлението от страницата на Скайлър Рей Томас - брат на модела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари