Мобилна версия на Photoshop ще ни радва през октомври

0
Adobe планират да разширят сериозно своето присъствие сред мобилните устройства
Adobe планират да разширят сериозно своето присъствие сред мобилните устройства

Adobe планират да разширят сериозно своето присъствие сред мобилните устройства, като се опитат да повторят успеха на Photoshop сред лаптопите и десктоп компютрите. Компанията вече насрочи специална конференция Max, на която ще присъстват много разработчици и професионални потребители и ще се проведе през октомври. От своя страна Аdobe ще използват това събитие, за да реализират премиерата на нова версия на популярния си софтуер, която е оптимизирана за смартфони и таблети, предаде PhoneArena.

Предстоящото приложение се разработва с кодовото име Project Rigel и се очаква да е достъпно за безплатно изтегляне за водещите мобилни платформи. Новото заглавие на Adobe е създадено да улесни потребителите, които досега не са използвали този софтуер как най-бързо да редактират своите изображения. Оптимизираният за сензорни дисплеи интерфейс ще предложи в долната част разнообразни функции за управление и коригиране на снимките.

Project Rigel ще включва също и атрактивни инструменти, като прецизно позициониране, опция за разпознаване на лицето, както и възможност за добавяне на усмивки към тях. Според данните новата версия на Photoshop ще е достъпна първо за собствениците на iPhone и iPad, а след това ще бъде представено и приложение за Android OS. Благодарение на поддръжката за Creative Cloud всеки от нас ще може да стартира документ на своя компютър и да продължи да работи с него на своя смартфон или таблет.

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари