Много слуз от соца се лее по лицата на нашите питекантропи в политиката....

0
Нека ние си правим каквото си искаме, само да не ни черните пред света!
Нека ние си правим каквото си искаме, само да не ни черните пред света!

Забелязвате ли как дебелите, ояли се мафиотски придатки във властта и европарламента квичат от факта, че "някои хора обичат да излагат България в ЕП, т.е. да й рушат имиджа."

Последното беше, че оня гербаджийски депутат, кво му беше името, обвини, че Радан Кънев "вреди" на имиджа на България като внася проблема с водата в Перник в пленарна зала в ЕП. Като, забележете, НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТ, не се присъединява към петицията му! (Та кой още твърди, че няма обединение на всички партии в парламента -- в партията бкп-обединени идиоти мафиоти??)

Същото направи и милиционерът Гешев в ЕП, когато го подложиха на разпит чужди евродепутати за съмнителната му дейност и качества. Като излезе от залата, първото нещо, което му роди арогантната тиква бе, че "българите сме се бутали един друг в казана." Ама тоя си мисли, че е нещо повече от вас, бе хора! Тоя си мисли, че някой нещо му дължи! Мисли си, че има имидж! хахах! (всъщност има -- има имидж на мутра, както на мутрите, на които платиха да го подкрепят на контрапротестите).

Та това, което искам да кажа е, че мафиотизираната власт пак бута "патриотичната" карта, т.е. -- "нека ние си правим каквото си искаме, само да не ни черните пред света!" Всъщност, и това е банален приом, взаимствам от уродливото гнусно джудже Путин. Олигофрените около него, играят същата карта - никой няма право да плюе управляващите, за да не разваля имиджа на Русия (дето го няма, де). Много, много слуз от соца се лее по лицата на нашите питекантропи в политиката....

Татяна Кристи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари