Млади таланти взеха участие в тенис турнир Русе

1
Днес на кортовете на Общинската тенис база приключи Държавното отборно първенство за момчета до 12 години
Днес на кортовете на Общинската тенис база приключи Държавното отборно първенство за момчета до 12 години

Приключи Държавното отборно първенство по тенис за момчета до 12 години

Днес на кортовете на Общинската тенис база приключи Държавното отборно първенство за момчета до 12 години. Спортното събитие се организира от Българската федерация по тенис, Тенис клуб „Русе“ и е под егидата на кмета на Община Русе.

В състезанието, което продължи 4 дни, взеха участие 84 деца от 14 клуба в страната. На финала ТК „Бароко“ от София победи ТК „Изида“, Добрич, с 4/0. За трето място ТК „Про Спорт“, София, надигра ТК „Малееви“, София, с 3/2 срещи.

Наградите бяха връчени от заместник – кмета Енчо Енчев и председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев.

„Щастлив съм, че през последните няколко дни най-добрите млади тенисисти в България мериха сили в Русе. Сигурен съм, че всеки от двубоите е донесъл много емоция и полезен опит на играчите, и е повишил значително мотивацията им“, каза Енчо Енчев, връчвайки купата на победителите в първенството.

Той благодари на организаторите, че продължават да развиват тенис школата в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари