Младеж скочи от влак във Велико Търново

1
Младежът е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота
Младежът е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота Снимка: БГНЕС / архив

Младежът е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота

17-годишен младеж е с опасност за живота след неразумен скок от влак в движение във Велико Търново. Инцидентът се е случил в понеделник срещу вторник през нощта. Тийнейджърът имал уговорена среща с момиче в старата столица и използвал железницата, за да дойде от родното си място Раднево.

За негово нещастие, изпуснал гарата и решил да слезе от композицията чрез каскада. Вероятно идеята му хрумнала в опиянено състояние, тъй като има данни за употреба на алкохол. Приземяването обаче не се случило според очакванията му и довело до тежка черепно-мозъчна травма.

Младежът е транспортиран до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, след което е насочен за хоспитализиране в реанимация. По последни данни пациентът е в кома, съобщи вестник „Борба“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари