Младеж се бори за живота си, след като 8 души го пребиха по погрешка

0
Случаят е от 4 септември
Случаят е от 4 септември Видео: NOVA

Случаят е от 4 септември

Група от осем мъже преби 19-годишен младеж посред нощ във врачанското село Търнава. Случаят е от 4 септември. От прокуратурата съобщават, че жертвата е с черепно-мозъчна травма и временна опасност за живота, предава NOVA. Нападението пък се определя като деяние, извършено с изключителна дързост и цинизъм.

Емилиан Костов е прокурор и говорител на Районна прокуратура - Враца. Той поясни, че при побоя е повредена и колата на потърпевшия. Досъдебното производство е срещу осмината нападатели за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди, допълни прокурорът. Четирима от тях са криминално проявени, осъждани и с висящи дела. Те остават за постоянно в ареста. Останалите четирима са пуснати срещу парична гаранция.

Оказало се, че побоят, нанесен на 19-годишния младеж, е по погрешка. Нападателите търсили друг мъж, с когото имали конфликт. Извършителите са между 18 и 46-годишни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Превенция
    Местния шериф не си ли познава контингента ? Тези селски цигански изпълнения показват тенденция към активиране . Самите села са като гета. Това не Ви ли прави впечатление там в София ?
  • 4
    1
    Алоуууу, прокуратурата,
    А защо не кажете, че са мръсни, гнусни цигани?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари