Младенчо вече е звездичка на небето!

0
Синът ми се бори до последно, но силичките му го напуснаха, сподели покрусеният баща
Синът ми се бори до последно, но силичките му го напуснаха, сподели покрусеният баща

Синът ми се бори до последно, но силичките му го напуснаха, сподели покрусеният баща

Младенчо от Варна е починал на 8 години, днес в 17:00 часа, в частна клиника в София, след като почти месец е било интубирано. Това съобщи неговият баща Младен Алексиев, предава „Петел“.

Синът ми се бори до последно, но силичките му го напуснаха. Ще искаме аутопсия, за да разберем от какво си е отишъл, допълни бащата.

През последните шест години родителите на Младенчо направиха всичко възможно, за да го излекуват след поставената тежка диагноза, а съдбата на детето се превърна и в кауза на много варненци и българи, които подкрепяха семейството в тежката им битка. Младенчо претърпя сложни интервенции у нас и в чужбина, и макар че имаше известно подобрение в състоянието му, лекарите не успяха да го спасят.

Припомняме, че Младенчо се ражда напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда на време и започва да изговаря своите първите думички, докато един ден, когато става на годинка и половина, му се поставя поредната ваксина Пентаксим в крачето. Малко след това започват проблемите на детето, започват да му се изкривяват крачетата, започва да не може да стъпва и скоро след това спира да се храни и говори. Междувременно му е направена операция, която допълнително влошава състоянието му. Семейството е съкрушено. Последвали са множество прегледи и консултации със специалисти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия.

Родителите на Младенчо благодарят на всички, които през тези шестте години им помагаха и им даваха вяра и кураж.

Баща му съобщи още, че 8-годишният Младен Алексиев ще бъде погребан в родното село на неговата майка Галата, Тетевенско.

Нека малката душичка да почива в мир!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    1
    Фарма-мафия
    Да почива в мир, милото! А от *ваксините* против ковид колко хора получиха инсулти и колко други измряха? Пишете, бе, нека се знае за този геноцид!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари